Số lượng dự kiến: 500 tấn/tháng, nhập khẩu qua cửa khẩu Cảng Thượng Hải
Yêu cầu:
PRODUCT: Frozen Calamansi( Juice ( Non-Pasteurized ) |
||
PARAMETER |
UNITS |
LIMIT |
° Brix at 25ºC |
% |
Min 7 |
Acid |
% |
3.5 – 7.0 |
pH |
|
2.3-3.0 |
pulp |
% (w/w) |
Min 4 |
PARAMETER |
UNITS |
RANGE |
Total Plate count |
Cfu/ml |
<20.000* |
Moulds and Yeasts |
Cfu/ml |
<20.000* |
Total Coliforms |
MPN |
< 10 |
E. Coli |
Cfu/ml |
Negative |
Appearance / Texture |
Liquid |
|
Colour |
Characteristic Yellow |
|
Taste / Flavor |
Characteristics of Calamansi |
|
Packaging |
200 kg net weight in steel drum with safety seal or 20 kg |
|
Shelf life |
24 months from production date |
|
Storage condition |
Frozen at -18 C |
|
Transport and distribution method |
Finished products are transported and distributed at |
|
Additives |
None. Made from 100% of the fruit |
|
Doanh nghiệp Việt Nam có khả năng cung cấp, đề nghị liên hệ:
Văn phòng Xúc tiến thương mại Việt Nam tại Hàng Châu, Trung Quốc
ĐT: +8613588798448 (Mr Hùng – Trưởng đại diện); Email: hungvt@moit.gov.vn